Fri fragt over 1000 kr.   |   Levering 1-3 hverdage   |   Info@nordicsoil.dk

Fri fragt over 1000 kr.   |   Levering 1-3 hverdage   |   Info@nordicsoil.dk

Cart 0 0,00 kr.

Proces

Det unikke ved vores produkter, er vores proces. Alle vores produkter er baseret på vores helt egen alkohol. En alkohol, som vi selv har produceret på frasorterede kartofler fra Lammefjorden, helt fra bunden af.

Step 1

Gammelt håndværk bliver hold i live

Destilleri Lammefjorden holder et gammelt, dansk håndværk i live ved at anvende kartofler til produktionen af alkohol. Vores Nordic Soil alkohol er helt igennem håndlavet. Fra det øjeblik vi henter kartoflerne på lammefjorden, til det færdige produkt er på flaske, udføres alle processer i hånden.

Step 2

Vores kartofler fra Lammefjorden

Kartoflerne er blevet fravalgt til middagsbordet, fordi naturen har gjort dem for skæve og kantede, eller fordi de er blevet skadet under optagningen. I stedet for at lade kartoflerne gå til spilde, moser og koger vi dem med enzymer og fremmer de kemiske processer for at omdanne stivelsen til sukker og maltose.

Step 3

Destilleringen

Vi varmer den sukkerholdige mos til 78 grader og sender alkoholen på sin rejse gennem destilleriets kobberkolonner. Fra destilleriet udvinder vi alkoholen igen og igen, indtil vi er tilfredse med kvaliteten. Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Alkoholen forskæres med vandet fra den lokale undergrund i Vallekilde, som gennemgår en filtrering. Alt sammen for at skabe den unikke smag af Lammefjorden.

Step 1

Gammelt håndværk bliver hold i live

Destilleri Lammefjorden holder et gammelt, dansk håndværk i live ved at anvende kartofler til produktionen af alkohol. Vores Nordic Soil alkohol er helt igennem håndlavet. Fra det øjeblik vi henter kartoflerne på lammefjorden, til det færdige produkt er på flaske, udføres alle processer i hånden.

Step 2

Vores kartofler fra Lammefjorden

Kartoflerne er blevet fravalgt til middagsbordet, fordi naturen har gjort dem for skæve og kantede, eller fordi de er blevet skadet under optagningen. I stedet for at lade kartoflerne gå til spilde, moser og koger vi dem med enzymer og fremmer de kemiske processer for at omdanne stivelsen til sukker og maltose.

Step 3

Destilleringen

Vi varmer den sukkerholdige mos til 78 grader og sender alkoholen på sin rejse gennem destilleriets kobberkolonner. Fra destilleriet udvinder vi alkoholen igen og igen, indtil vi er tilfredse med kvaliteten. Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Alkoholen forskæres med vandet fra den lokale undergrund i Vallekilde, som gennemgår en filtrering. Alt sammen for at skabe den unikke smag af Lammefjorden.

Opskrifter

Smag håndværket i hver cocktail

Vores håndlavede produkter er ikke kun en oplevelse i sig selv – de danner også det perfekte fundament for unikke cocktails og smagsoplevelser.

Vi har udviklet en række opskrifter, der fremhæver de bløde, runde noter i vores spiritus.

Prøv vores opskrifter, eksperimentér derhjemme, og oplev, hvordan ægte håndværk smager i dit glas.

Gå til opskrifter

Kontaktinformation

Webshop

Nyhedsbrev

© 2025 Nordic Soil | Webshop af MerkurNord
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.